Klachtenformulier

Wat kunt u doen met uw klacht?

De Huisartsen en hun medewerkers binnen het Medisch Centrum Sittard Oost  proberen u goede en verantwoorde zorg te leveren.
Toch kan het zijn dat er dingen minder goed lopen en zelfs misgaan.
Mocht dat het geval zijn dan willen wij dat graag van u horen.
Daarom hebben we de volgende klachtenprocedure ontwikkeld voor klachten die betrekking hebben op de medewerkers van het Medisch Centrum Sittard Oost:

 

  • Probeer samen met uw huisarts het probleem op te lossen.

Laat het ons weten wanneer u vindt dat er dingen zijn mis gegaan.
Graag willen we hierover met u het gesprek aangaan.
Mogelijk kunnen we een toelichting geven, die zaker duidelijker voor u maken. Maar tegelijk kunnen we van uw situatie leren en veranderingen aanbrengen in onze werkwijze, waardoor herhaling mogelijk kan worden voorkomen.
Dus wanneer u ontevreden bent over een bepaalde gang van zaken vragen we u om onderstaand klachtenformulier in te vullen. We nemen dan uiterlijk binnen één week na ontvangst met u contact op voor het maken van een afspraak.

 

  • Indienen van een klacht bij de Stichting Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid-Nederland

Mogelijk zijn er situaties ontstaan waarbij u er de voorkeur aan geeft niet rechtstreeks met ons in contact te treden. In dat geval kunt u uw klacht schriftelijk indienen bij de Stichting Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid-Nederland te Eindhoven.
Onze huisartsen zijn bij deze stichting aangesloten. Deze medewerkers van deze stichting zullen na ontvangst van uw klacht met u contact opnemen en ook de huisarts over deze klacht informeren. In een verdere schriftelijke en/of mondelinge procedure zullen ze de klacht beoordelen en de huisarts aanbevelingen doen om te proberen herhaling van de klacht te voorkomen. Het adres hiervan is:

Stichting Klachtenregeling Huisartsenzorg Zuid-Nederland
Postbus 8018
5601 KA  Eindhoven

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Onderstaand het formulier waarmee u een klachtenformulier naar de praktijk stuurt.

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.


Contact

Spoednummer 046-4580858
 

Medisch Centrum Sittard Oost

Bachstraat 107
6137 RX Sittard
Telefoon:
046-4589333
Fax:
046-4861898
KvK:
53826191
www.medischcentrumsittardoost.nl
Routebeschrijving >